«Біла гвардія» Путіна: як вихованці головного оленяра воліють «рятувати» Україну від українців

Новини Вінниці / «Біла гвардія» Путіна: як вихованці головного оленяра воліють «рятувати» Україну від українців

З 2014-го українці чудово відомі рятувальні місії» росіян. Спочатку спалюється земля, а потім нібито Москва відправляє допомогу. На камеру знімають кілька вдячних бабусь з пакетами перловки, а насправді «гумконвоями» завозять зброю, боєприпаси та агітлітературу.

Викриваючи окремі військові частини, які залучені у війні РФ проти України, варто нагадати і про так званих російських «спасатєлєй!». Вони є складовою потужної пропагандистської машини Кремля. Згадаємо, як в окупованих містах Херсонщини рашисти спочатку забирали все з магазинів, а потім шукали тих, хто «радісно прийматиме» завезену з Криму «гуманітарку» у білих вантажівках під камеру КремльТВ.

Тому тепер розкажемо про один з таких підрозділів «білої гвардії» Путіна. Та не простих співробітників МНС РФ, а цілий "179-й спасательный центр МЧС России"!

Наприкінці березня - на початку квітня чи не усі центральні, обласні, районні, місцеві рашкінські ЗМІ гуртом написали про чергові "гуманітарні конвої" МНС РФ до окупованих територій України, зокрема Донеччини та Луганщини.

І знову вчергове можна подякувати представникам Геббельс-ЗМІ країни-агресора, які чітко вказали про те, що ці лицемірні поставки здійснили працівники "Донского и Ногинского спасательных центров..." І вкотре зробили явку з повинною своїм доблесним орлам!

У відкритих джерелах виявилось дуже багато інформації про "179-й спасательный центр МЧС России, официальное сокращённое наименование «ФГКУ „Ногинский СЦ МЧС России“»; известен под наименованием в/ч 84411, является первым в Российской Федерации спасательным центром. Расположен в Богородском городском округе Московской области к северу от городской черты Ногинска."

Цікаво, що цей підрозділ завжди вважався одним з улюблених у головного оленяра та почесного "батька" МНС РФ, а нині міністра агресії, який, насправді, ані дня не служив у армії, одного з титанів та оплотів сучасного режиму Росії Сєргєя Шойгу...

Історія підрозділу вкрай багата на різноманітні спецоперації не лише в Росії, а й за її межами... Зокрема, "первый в России" був і у нашій країні ще задовго до війни та відкритої інтервенції...

Так, згідно відкритих даних, у лютому 2006 року "ногінці" доправляли "гуманітарну допомогу" від партії "Єдина Росія"(!?!) на Луганщину, до міста Алчевська, де через суворі морози вийшли з ладу усі котельні... Тож чи не робились тоді під соусом допомоги, насправді, перші спроби зондувати грунт задля майбутнього абортного дитя путлєра "ЛНР"? До речі, варто нагадати, що Шойгу завжди був та й нині є одним зі стовпів путінської "єдиноросії".

А у серпні 2008 року цей підрозділ доправляв гуманітарну допомогу до Івано-Франківщини, що потерпала від нищівних повеней...

Незважаючи на таку медійну активність, більш детальної інформації у відкритих джерелах про безпосередню участь ногінських вихованців головного оленяра країни у відкритому вторгненні рашки до України немає. Крім "гуманітарних конвоїв"... Поки що?

А от фотографій особового складу "ногінців" у відкритому доступі хоч греблю гати! Будь ласка... На кожен смак... Є фото курсантів-рятувальників, є офіцерів, є й командира загону, молодого генерала Гаврилюка. Є й численні відповідні пропагандистські відеоролики!

Чи беруть участь герої зі знімків та відеорепортажів у відкритій агресії проти нашої держави? Немає сумнівів...

Є у відкритому доступі й фото техніки, що перебуває на озброєнні загону. Є й номери автотранспорту...

Усе таємне все одне виявиться явним!

Для майбутнього суду над російськими воєнними злочинцями усе стане в нагоді!

Звісно, куди ж без московського священника, який, вочевидь, теж благословляє "первых в россии", за прикладом свого "патріарха Кіріла", на відкриту війну та геноцид українців... Бо певно недаремно угоду про "співробітництво" між попами й керівництвом центру було підписано у березні, у самий розпал кривавої агресії проти нашої держави, про що знову ж таки радісно розповіли російські ЗМІ.

Цікаво, що офіційним гаслом ногінського підрозділу є "Предупреждение, спасение, помощь"... Тільки від кого рятують в Україні та кому насправді "допомагають" путінські "мнсники"? Судячи з їхніх дій та стратегії кремлівської верхівки, вони дуже вже хочуть "врятувати" Україну від українців...

Скріни додаються...

Підготував Анатолій Мельник

Новини Вінниці / «Біла гвардія» Путіна: як вихованці головного оленяра воліють «рятувати» Україну від українцівНовини Вінниці / «Біла гвардія» Путіна: як вихованці головного оленяра воліють «рятувати» Україну від українцівНовини Вінниці / «Біла гвардія» Путіна: як вихованці головного оленяра воліють «рятувати» Україну від українцівНовини Вінниці / «Біла гвардія» Путіна: як вихованці головного оленяра воліють «рятувати» Україну від українцівНовини Вінниці / «Біла гвардія» Путіна: як вихованці головного оленяра воліють «рятувати» Україну від українців
admin

7 квітня, 2022