61-річного чоловіка підозрюють у розбещенні неповнолітніх

Новини Вінниці / 61-річного чоловіка підозрюють у розбещенні неповнолітніх

Після численних скарг батьків і свідчень потерпілих, підозрюваного було затримано поліцією.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, в одному з сіл Жмеринського району неподалік місцевого будинку культури, де гралися діти, підозрюваний вийшов зі свого автомобіля ВАЗ-2106 та вчинив розпусні дії. Батьки дітей негайно звернулися до поліції.

Вінницька обласна прокуратура уточнила, що чоловік приїжджав власним автомобілем до сусідніх сіл та шукав місця, де перебували малолітні дівчатка. Стосовно них він вчиняв розпусні дії сексуального характеру. Перелякані діти почали кричати, привертаючи увагу дорослих, але зловмисник втік на своєму автомобілі.

Працівники відділення поліції №2 Жмеринського районного відділу швидко розшукали та затримали підозрюваного за місцем проживання у сусідньому селі, відповідно до ст. 208 КПК України. Слідчі, під процесуальним керівництвом Жмеринської окружної прокуратури, повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 156 КК України (Розбещення неповнолітніх).

На цей час триває досудове розслідування. Суд ухвалив рішення про взяття підозрюваного під варту на 60 діб. У разі доведення вини, чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.