19-річний вінничанин залишав психотропну «сіль» у схованці біля обласної поліції

Новини Вінниці / 19-річний вінничанин залишав психотропну «сіль» у схованці біля обласної поліції

Вінницькі копи затримали юнака, який продавав через Інтернет психотропні наркотики (1 грам коштує 800 грн). З клієнтами він домовлявся за допомогою мобільного додатку «Телеграм». Діяв за простою схемою: пакетики з наркотиками залишав у різних місцях – біля дерев, парканів тощо. Гроші йому перераховували на банківську картку.

Вінницькі копи затримали юнака, який продавав через Інтернет психотропні наркотики (1 грам коштує 800 грн). З клієнтами він домовлявся за допомогою мобільного додатку «Телеграм». Діяв за простою схемою: пакетики з наркотиками залишав у різних місцях – біля дерев, парканів тощо. Інколи хлопець користувався схованкою біля будівлі поліції. Гроші йому перераховували на банківську картку.

У відділі комунікації ГУ Нацполіції Вінницької області повідомили, що вже встановлено постачальника наркотиків – мешканця Одеси.

Поліцейські обшукали квартиру вінницького наркоторговця – знайшли три пакетики з порошкоподібною речовиною й електронні ваги.

Відкрито кримінальне провадження, вилучену «сіль» передали на експертизу. Наркоторговцям «світить» до 8 років позбавлення волі.

Юрій ЯРМОЩУК

 

admin

19 жовтня, 2017