150 FPV-дронів для українських розвідників від Вінницької громади

Новини Вінниці / 150 FPV-дронів для українських розвідників від Вінницької громади

Вінницька громада продовжує підтримувати українських військових, передаючи чергову партію FPV-дронів одному з елітних спецпідрозділів ГУР МО.

«Зараз така війна, що дрони потрібні постійно. Ми робимо все, що можна і не можна, аби відвойовувати кожен клаптик нашої землі. Дякую всій громаді за постійну потужну підтримку», – зазначив командир спецпідрозділу.

Вінницька громада на постійній основі підтримує 38 військових частин, а загалом допомагає понад 50 бригадам. Це дозволяє забезпечувати наших захисників необхідним обладнанням для виконання складних бойових завдань.

«Це чергова допомога саме цьому потужному елітному спецпідрозділу ГУР МО. Вони завжди на передових позиціях виконують надскладні завдання щодо встановлення та збереження територіальної цілісності нашої країни. Залишаємося на зв'язку з бійцями. Кожен запит – опрацьовуємо і передаємо допомогу. Не маємо права зупинятися. Працюємо разом, працюємо згуртовано – заради Перемоги, заради майбутнього», – сказав міський голова Сергій Моргунов.