«Зимове містечко» у Вінниці «переїхало» до Центрального парку та відкриється 10 грудня

Новини Вінниці / «Зимове містечко» у Вінниці «переїхало» до Центрального парку та відкриється 10 грудня

З 10 грудня у Центральному парку Вінниці запрацює новорічний ярмарок. Організатори зазначають, що ярмарок працюватиме з дотриманням карантинних вимог та правил.

Цьогоріч вінницький новорічний ярмарок розгорнеться у Центральному парку. Тут можна буде придбати подарунки, новорічні прикраси та сувеніри, а також зарядитися святковою атмосферою. У Вінницькій міськраді наголошують, що всі продавці матимуть «зелені» ковід-сертифікати.

В цьому році для новорічних і різдвяних заходів у Вінниці облаштували «Зимове містечко». Його відкриють 10 грудня. Працюватимуть локації до 23 січня. З 10.00 до 22.00 тут можна буде покататись на ковзанці просто неба, відвідати ярмарок та розважитись у луна-парку.

«Зимове містечко» матиме інший формат. Воно поділене на зони. У містечку розгорнуться ярмарок, ковзанка, дитячі та сімейні атракціони.

«Це дасть можливість відокремити потоки відвідувачів за інтересами та зробити комфортним перебування на локаціях дорослих та дітей», – каже директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Ярмарок розпочне свою роботу 10 грудня. Щодня будуть додаватись нові ятки і на момент відкриття Головної ялинки міста їх буде близько 50.

Організатори підкреслюють, що ярмарок працюватиме з дотриманням усіх карантинних вимог. Ятки поставлять на відстані, щоб уникнути можливого скупчення людей.

Дотримуватись карантинних правил мають і відвідувачі ярмарку. Перш за все - не забувати одягати маску та триматись на безпечній відстані від інших людей.

Також у «Зимовому містечку» біля Літнього театру буде ковзанка просто неба та луна-парк.

У мерії попереджають, дорослим, які матимуть бажання піти на ковзанку та атракціони, при собі необхідно мати «зелений» ковід-сертифікат, дійсний негативний ПЛР-тест чи довідку про одужання від ковіду.