ЗСУ наступають по кільком напрямкам, а росіяни «у відповідь» бомблять Миколаїв

Новини Вінниці / ЗСУ наступають по кільком напрямкам, а росіяни «у відповідь» бомблять Миколаїв

Сьогодні, 29 серпня, почалась певна активізація бойових дій з боку ЗСУ на різних ділянках фронту на Херсонщині. Знову запалали склади з російськими боєприпасами в різних «точках» окупованого регіону. Натомість росіяни посилили обстріли Миколаєва, і гатять виключно по цивільним об’єктам в Інгульському районі міста.

Наразі відомо, що внаслідок сьогоднішнього обстрілу Миколаєва постраждали 24 особи, двоє людей загинуло. За даними ДСНС України, ракети влучили по приватних житлових будинках. Росіяни фактично щодня завдають ракетних обстрілів по місту корабелів.

Радник голови ОП Михайло Подоляк вчергове попередив про те, що не варто публікувати інформацію щодо наступу українських військових до її офіційного підтвердження. Проте з різних джерел, навіть російських, відомо, що нарешті ЗСУ адекватно відповідають вогнем по ворогу, який починає тікати. І не тільки підрозділи «ДНР», а й російські десантники, якими колись так пишались у Кремлі.

Командувач ЗСУ Валерій Залужний раніше повідомляв про звільнення села Сухий Ставок.

Також щільним вогнем окупантів криють на інших напрямках – і районі Олександрівки, Томіної Балки та Новодмитрівкі. Одночасно з цим, завдаються удари по логістичним «центрам» поблизу Нової Каховки, Берислава, Херсона.      

Олег Верлан

29 серпня, 2022