Знак для України: у коханки Путіна Кабаєвої знову помітили обручку

Новини Вінниці / Знак для України: у коханки Путіна Кабаєвої знову помітили обручку

Російська гімнастка Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента-диктатора РФ Путіна, з'явилася «на публіці» з обручкою на безіменному пальці правої руки. Знову. Перед камерами пропагандистів вона багато жестикулювала, щоб все було помітно».

Припускають, що пропозицію обраниці зробив сам Путін, в чому користувачі мережі помітили хороший знак для України. Адже незадовго до свого самогубства Адольф Гітлер одружився з коханою Євою Браун. Аналогії очевидні. Тоді фюрер розумів, що програв війну.

Про це неодноразово написали в Twitter.

Тепер про привід показати кабличку. Кабаєва виступила в ефірі пропагандистської програми «Время» від 23 квітня в рожевій сукні з георгіївською стрічкою на ній. Позаду путіністки були намальовані знаки «Z» та її особистого благодійного фонду.

З прикрас на жінці були сережки з перлами та обручка, яку колишня зірка спорту намагалася показати усім, ніби спеціально розмахуючи руками. Відмітимо, що раніше названа коханка Путіна не коментувала своє особисте життя та наміри вийти заміж, хоча і виховує чотирьох дітей, які народились не у шлюбі.

В користувачів Twitter не виникло жодного сумніву, що саме диктатор подарував обраниці обручку, тому вони одразу пригадали цікавий факт з біографії Гітлера.

Як відомо, і в ніч на 29 квітня 1945 року диктатор і його коханка одружились під час приватної цивільної церемонії в бункері. На наступний день їхні тіла знайшли в сховищі на дивані.

«Кабаєва з'явилася на публіці з обручкою. Ще один хороший знак: Гітлер також одружився з Євою Браун незадовго до самогубства», – написав один з противників путінського режиму.

Зазначимо, це не перша поява Кабаєвої з обручкою. Спочатку обручку помітили під час відкриття Сочинської Олімпіади у лютому 2014 року, коли колишня гімнастка бігла з вогнем.

У серпні 2021-го голову ради директорів холдингу «Національна Медіа група», яка переважно проживає у Швейцарії, вже бачили у Москві з цією прикрасою на пальці. Про це повідомляли російські ЗМІ, не уточнюючи, хто ж подарував жінці обручку.

Потім обручку Кабаєвої демонстрували у грудні 2021 року. Втім, ексспортсменка не коментує ім’я свого обранця. Різниця між попередніми прогулянками обручки саме у політичній ситуації.

Олег Верлан

24 квітня, 2022