З‘явились версії щодо загибелі на Вінниччині звільненого в запас військового

Новини Вінниці / З‘явились версії щодо загибелі на Вінниччині звільненого в запас військового

У справі Артура Тронца, строковика з Вінниччиі, якого звільнили у запас з 48-го арсеналу у місті Калинівка, і який не добрався додому в село у сусідньому Козятинському районі Вінницької області з‘явились нові подробиці.

У справі Артура Тронца, строковика з Вінниччини, якого звільнили у запас із 48-го арсеналу у місті Калинівка, і який так і не добрався додому в село у сусідньому Козятинському районі Вінницької області, з‘явились нові подробиці.

Кума солдата Діана Верещак розповіла журналісту RIA.Козятин про те, що хлопця підвозив сержант з міста Козятина. 

За її словами, нині він "плутається у своїх версіях". За однією з них, він підвіз хлопця до села Кордишівка, за іншою – до Козятина.

Жінка зазначає, що Артур телефонував додому перед виїздом з Калинівки, вдома його чекали рідні та друзі. У хлопця були банківські картки та гроші, яких не знайшли в речах покійного.

Діана Верещак також вважає, що Артур не лежав у воді весь цей час, тіло загиблого десь переховували, а потім викинули у воду. 

«Я читала, що тіло потопельника зазвичай набирається водою, Артур зовсім не був опухший».- наголошує жінка.

Зазначимо, що на голові Артура Тронца видно ушкодження, натомість судово-медична експертиза їх не зафіксувала. Тож рідні вимагають повторного проведення експертизи та розслідування справи.
Поховали хлопця 15 квітня в селі Флоріанівка.

NaПарижі писав, що рідні Артура Тронца, загибель якого офіційно вважать нещасним випадком, вимагають повторної судово-медичної експертизи, Обличчя хлопця усе вкрито гематомами, в морзі його добре загримували.

Марина Карабай

21 квітня, 2020