З’ясувалися деталі про знайдений на Вінниччині людський череп

Новини Вінниці / З’ясувалися деталі про знайдений на Вінниччині людський череп

У на околиці села Букатинка Вінницької області – в яру - 4 грудня місцевий мешканець знайшов людські рештки – череп і кілька кісток. В місцевій поліції відкрили кримінальне провадження. Є припущення, чий труп належить зниклому жителю цього населеного пункту.

На околиці села Букатинка Вінницької області – в яру - 4 грудня місцевий мешканець знайшов людські рештки – череп і кілька кісток. В місцевій поліції відкрили кримінальне провадження. Є припущення, що труп належить зниклому жителю цього населеного пункту.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, череп знайшли без нижньої щелепи. Також поруч було ще кілька кісток. Зовнішніх ознак ушкоджень на рештках не виявлено. За ухвалою суду, всі рештки направлено на ДНК-експертизу.

Звісно загинути в яру міг будь-хто. Але попередньо відомо, що у липні 2017 року через зникнення 40-річного брата до поліції звертався житель села Букатинка. Вони мешкали в одній оселі. Пошуки тоді не дали позитивного результату. Тепер ДНК чоловіка мають порівняти з ДНК біоматеріалу, взятого в яру.  

Хоча кримінальне провадження розслідується за статтею 115 ККУ (умисне вбивство), у бершадській поліції не виключають, що житель Букатинки помер через нещасний випадок.

Макс Мельник

7 грудня, 2018