Житель Бершаді ледь не загинув на свій день народження

Новини Вінниці / Житель Бершаді ледь не загинув на свій день народження

В одному з кафе мешканець цього райцентру святкував своє 25-річчя. Сталося так, що на свій день народження він ледь не загинув. Як це інколи трапляється, після випитого деяких відвідувачів ресторанів й кафе тягне до спілкування з невідомими особами. Такі «п'яні» знайомства інколи закінчуються сумно. У цьому переконує й згаданий випадок. З двома молодими чоловіками, що відпочивали у цьому ж закладі, той подолянин вийшов на перекур. За хвилину між ним й цими невідомими виник конфлікт. Раптом один з них дістав з кишені ніж та вдарив його у шию.

В одному з кафе мешканець цього райцентру святкував своє 25-річчя. Сталося так, що на свій день народження він ледь не загинув. Як це інколи трапляється, після випитого деяких відвідувачів ресторанів й кафе тягне до спілкування з невідомими особами. Такі «п'яні» знайомства інколи закінчуються сумно. У цьому переконує й згаданий випадок.

З двома молодими чоловіками, що відпочивали у цьому ж закладі, той подолянин вийшов на перекур. За хвилину між ним й цими невідомими виник конфлікт. Раптом один з них дістав з кишені ніж та вдарив його у шию. Після того ці двоє відібрали в нього телефон та зникли.

У лікарню потерпілий дістався на таксі. Медики надали йому допомогу й повідомили поліцію про пораненого пацієнта.
Підозрюваних упіймали за кілька годин. Вони поспішали на автовокзал – збиралися виїхати з міста. Один з них місцевий, інший – його приятель з Львівщини. Обоє  побували у виправних установах – за крадіжку й розбійний напад.

«Правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України (розбій). За такий злочин передбачено покарання до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про оголення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Потерпілий прооперований і перебуває у реанімаційному відділенні лікарні», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.  
 

Юрій Ярмощук

23 листопада, 2018