Жмеринчанина засуджено за напад і пограбування знайомого на території хлібопекарні

Новини Вінниці / Жмеринчанина засуджено за напад і пограбування знайомого на території хлібопекарні

Тиврівський районний суд виніс вирок жителю Жмеринського району, який у червні цього року побив і пограбував свого знайомого на території хлібопекарні.

Згідно з інформацією, наданою відділом комунікації поліції Вінниччини, інцидент стався в червні цього року на території підприємства, що займається випічкою хліба. Підсудний, який вже мав кримінальне минуле, прибув на територію хлібопекарні, де розпочав конфлікт зі своїм знайомим. У ході конфлікту він наніс потерпілому численні тілесні ушкодження кулаками. Постраждалий намагався втекти від агресора, зачинившись у своєму автомобілі.

Проте, це не зупинило нападника. Він ударом ноги розбив скло водійських дверей і продовжив бити потерпілого, завдаючи ударів по голові та тулубу. Після того, як потерпілий перестав чинити опір, злочинець забрав цінні речі, які знаходилися в салоні автомобіля та в руках жертви, після чого зник з місця події.

Завдяки оперативним діям поліції, зловмисника було затримано неподалік місця вчинення злочину того ж дня. 

Суд першої інстанції, розглянувши зібрані слідством докази, визнав підсудного винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану). За вироком суду, фігурант отримав покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. 

Михайло Білик

28 серпня, 2024