Жінка з Вінниччині, яку засудили за катування пасинка, сама виявилася жертвою насилля

Новини Вінниці / Жінка з Вінниччині, яку засудили за катування пасинка, сама виявилася жертвою насилля

Вінниччині до двох років ув‘язнення засудили жінку, яка била свого пасинка. Апеляційний суд підтвердив вирок першої інстанції.

На Вінниччині до двох років ув‘язнення засудили жінку, яка била свого пасинка. Вінницький апеляційний суд підтвердив вирок першої інстанції.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Жінку визнали винуватою у скоєнні злочину — катування.  Апеляційний суд відхилив скаргу Людмили Симон, засудженої до двох років позбавлення волі за побиття малолітнього сина свого співмешканця. Тож залишив у силі вирок першої інстанції», — йдеться в інформації.

Тож Людмилі Симон доведеться два роки провести за гратами.

Зазначимо, що на фото видно, що жінка, засуджена за катування над пасинком, і сама була жертвою домашнього насилля. ЇЇ лице вкрито гематомами. Чи подаватиме пані Людмила на того, хто її бив, наразі невідомо.

Можливо, спокутуючи провину перед дитиною, жінка вирішила не називати свого кривдника і не залишати дитину без батька. Тим не менш, напевне, правозахисникам варто звернути увагу не те, що права Людмили Симон неодноразово порушувались.

До того ж батько дитини, який, напевне, знав, хто знущається над його сином, намагався приховати злочин. Про те, що над дитиною знущаються повідомили пасажири електрички. Саме вони помітили, що на обличчі хлопчика, який їхав взимку 2019 року у супроводі рідного батька та мачухи, є чисельні синці та гематоми. Вони ж викликали «швидку», і вже на наступній станції батька та дитину зняли з електропоїзда.

Та візьметься хтось із адвокатів за цю безнадійну та зовсім не резонансну справу, сказати важко.

Нагадаємо, 6-річного Ваню сильно побили торік. Дитина уся була в синяках. Спочатку підозрювали, що дитину бив батько, але потім з'ясували — це зробила його мачуха. Про ситуацію з хлопчиком стало відомо завдяки звичайним пасажирам електрички. Саме вони викликали «швидку». Ваню одразу направили до Козятинської центральної районної лікарні. Звідти перевезли до Вінниці у обласну дитячу.

Марина Карабай

22 червня, 2020