Жахлива ДТП поблизу Ладижина: в результаті лобового зіткнення загинуло двоє людей (ФОТО)

Новини Вінниці / Жахлива ДТП поблизу Ладижина: в результаті лобового зіткнення загинуло двоє людей (ФОТО)

На дорозі поблизу села Заозерне Тульчинського району Вінницької області 29 жовтня о 17.00 сталося лобове зіткнення двох «ВАЗів». Унаслідок ДТП в одному з автомобілів виникло займання. Водієві пощастило він лише отримав травми. В іншій автівці загинули двоє людей.

На дорозі поблизу села Заозерне Тульчинського району Вінницької області 29 жовтня о 17.00 сталося лобове зіткнення двох «ВАЗів». Унаслідок ДТП в одному з автомобілів виникло займання. Водієві не пощастило, він загинув. В іншій автівці загинув пасажир.    

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за попередніми даними водій «ВАЗ-2110», рухаючись дорогою, виїхав на зустрічну смугу. Після лобового зіткнення виникла пожежа. Автомобіль часткового вигорів. Водія врятуквати не вдалося. Також загинув пасажир «ВАЗ-2121»

Каретою швидкої допомоги доставлено до Ладижинської міської лікарні водія «ВАЗ-2121».

У поліції відкрили кримінальне провадження.

Фото: ДКВ ДТП/Затори Вінниця   

Новини Вінниці / Жахлива ДТП поблизу Ладижина: в результаті лобового зіткнення загинуло двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП поблизу Ладижина: в результаті лобового зіткнення загинуло двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП поблизу Ладижина: в результаті лобового зіткнення загинуло двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП поблизу Ладижина: в результаті лобового зіткнення загинуло двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП поблизу Ладижина: в результаті лобового зіткнення загинуло двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП поблизу Ладижина: в результаті лобового зіткнення загинуло двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Жахлива ДТП поблизу Ладижина: в результаті лобового зіткнення загинуло двоє людей (ФОТО)
Макс Мельник

30 жовтня, 2020