Жахіття у Іллінцях: чоловік зарізав дружину та застрелився у літній кухні

Новини Вінниці / Жахіття у Іллінцях: чоловік зарізав дружину та застрелився у літній кухні

Учора в нашій області розігралася трагедія, яка забрала життя подружньої пари. Це сталося в одному з приватних будинків у Іллінцях. Місцевий 58-річний житель раптом накинувся з ножем на свою 56-річну дружину – наніс їй кілька колотих й різаних поранень, від яких та згодом померла в кареті швидкої. Затим чоловік, взявши із шафи свою зареєстровану мисливську рушницю, почав стріляти. За кілька хвилин він застрелився у літній кухні.

Учора в нашій області розігралася трагедія, яка забрала життя подружньої пари. Це сталося в одному з приватних будинків у Іллінцях. Місцевий 58-річний житель раптом накинувся з ножем на свою 56-річну дружину – наніс їй кілька колотих й різаних поранень, від яких та згодом померла в кареті швидкої. Затим цей чоловік, взявши із шафи свою зареєстровану мисливську рушницю, почав стріляти. За кілька хвилин він застрелився у літній кухні.

Близько 17:00 у тамтешньому відділку поліції пролунав дзвінок. Правоохоронцям телефонувала нажахана 33-річна жінка, яка розповіла, що батько вбив маму.  На місце надзвичайної події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Коли вони туди дісталися, то вбивця вже звів рахунки з власним життям, як повідомили правоохоронці, вистреливши собі в груди.

Кримінальне провадження порушено за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Під час розслідування слідчі з'ясують причини цієї страшної трагедії.

Юрій ЯРМОЩУК

Юрій Ярмощук

29 січня, 2018