Зґвалтував 13-річну дівчинку: на Вінниччині повідомили про підозру чоловіку

Новини Вінниці / Зґвалтував 13-річну дівчинку: на Вінниччині повідомили про підозру чоловіку

Слідчі обласного главку поліції Вінниччини 29 червня повідомили про підозру 27-річному чоловіку. Його вважають причетним до особливо тяжкого злочину відносно 13-річної дитини. На період досудового розслідування суд обрав зловмиснику запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави у вигляді 805 200 гривень.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції, досудовим розслідуванням встановлено, що в березні зловмисник запросив дівчинку до свого дачного будинку на Вінниччині.

Після спільного відпочинку підозрюваний, користуючись своїми віковими та фізичними перевагами, утримуючи руки малолітньої, зґвалтував гостю.

Про те, що сталось, дитина мовчала і нікому не розповідала. Наприкінці травня батьки потерпілої дізнались про злочин і відразу звернулись до поліції.

Після проведення ряду експертиз і необхідних процесуальних дій, слідчі зібрали неспростовні докази причетності зловмисника до злочину та повідомили йому про підозру.

Раніше затриманий вже фігурував у кримінальному провадженні, яке розслідувалось за фактом вчинення ним злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості особи.

Оперативний супровід досудового розслідування здійснюють працівники Управління міграційної поліції, процесуальне керівництво обласна прокуратура.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені, розпочатому за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України триває.

Макс Мельник

30 червня, 2023