Завтра у Вінниці підсвітять будівлі Вінницької ОДА, поліції та Вежу

Новини Вінниці / Завтра у Вінниці підсвітять будівлі Вінницької ОДА, поліції та Вежу

Цьогоріч Вінниччина вкотре долучиться до міжнародної aкції «16 днів проти нaсильствa», що триватимедо 10 грудня. У п’ятницю, 23 листопада, на знак початку щорічної кампанії підсвітять помаранчевим будівлі Вінницької облдержадміністрації, Головного управління Нацполіції у Вінницькій області , а також Вежу. Про це NaПарижі розповіли у прес-службі ОДА.

Цьогоріч Вінниччина вкотре долучиться до міжнародної aкції «16 днів проти нaсильствa», що триватимедо 10 грудня. У п’ятницю, 23 листопада, у Вінниці на знак початку щорічної кампанії підсвітять помаранчевим світлом будівлі Вінницької облдержадміністрації, Головного управління Нацполіції у Вінницькій області , а також Вежу. Про це NaПарижі розповіли організатори акції.

Підсвітку будівель ввімкнуть о 17 годині.  До цього на Європейській площі відбудуться офіційні заходи в рамках старту акції.

Для довідки: щорічну акцію «16 днів проти насильства», яка відбувається упродовж 25 листопада – 10 грудня, ініціював Перший всесвітній інститут жіночого лідерства у 1991 році. Кольором акції є помаранчевий – символічний колір світлого майбутнього.

Саша Григоровська

22 листопада, 2018