Заступник голови Вінницької облради Дмитро Чаленко йде з посади

Новини Вінниці / Заступник голови Вінницької облради Дмитро Чаленко йде з посади

Депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що достроково припиняє повноваження заступника голови обласної ради 8 скликання. Відповідну заяву він вже подав на ім’я голови ради Вячеслава Соколового.

«Переходжу працювати у промисловий сектор економіки, але продовжую свою діяльність, як депутат обласної Ради фракції «Української Стратегії Гройсмана» та координатор Міжрегіонального координаційного Гуманітарного штабу», - пояснив він у дописі.

За його словами, за період роботи заступником голови було «втілено у життя актуальні для громад області проєкти».

«Тривала робота по підвищенню рівня комфорту проживання у громадах за допомогою обласного конкурсу «Комфортні громади», розроблено Стратегії розвитку громад. Разом з командою напрацювали міцні та продуктивні міжнародні відносини та співпрацю з різними громадськими організаціями, фондами, створили агрокластер «Агровін» та багато інших перспективних проєктів, які працюватимуть далі на розвиток Вінниччини», - зазначив він.

Наразі Дмитро Чаленко повідомив, що повертається у бізнес. До 2020-го він очолював Вінницький олієжиркомбінат.

«Продовжуватиму свою діяльність за даними напрямами роботи, як радник голови обласної Ради на громадських засадах. Також продовжу активно займатись благодійністю та допомагати нашим захисникам і захисницям наближати Перемогу разом з командою Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу», - зауважив Дмитро Чаленко.

Олеся Рудницька

15 вересня, 2023