Заліз через вікно до багатоповерхівки: у Вінниці затримали «домушника», який залишив у себе частину вкраденого

Новини Вінниці / Заліз через вікно до багатоповерхівки: у Вінниці затримали «домушника», який залишив у себе частину вкраденого

Відпрацювавши камери спостереження, встановленні поблизу місця злочину, та провівши інші розшукові заходи, вінницькі оперативники ідентифікували особу причетну до квартирної крадіжки. Як виявилось, раніше судимий 38-річний житель обласного центру поцупив з квартири на першому поверсі багатоповерхівки на вулиці Київській мобільник та будівельний інструмент, частину якого залишив собі «на згадку».

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, злочин було скоєно на початку тижня. Зловмисник через вікно проник до квартири. Частину краденого чоловік встиг здати до ломбарду, деякі речі залишив собі для користування.

Підозрюваним виявився 38-річний вінничанин. Під час проведення обшуку за його місцем проживання слідчі вилучили викрадений телефон та перфоратор. 

За цим фактом поліцією розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Макс Мельник

22 вересня, 2023