Захисника нагородили нагрудним знаком «За службу та звитягу III ступеня»

Новини Вінниці / Захисника нагородили нагрудним знаком «За службу та звитягу III ступеня»

Василь Маршук з Сумівки, захисник з Бершадської громади, відзначений нагрудним знаком «За службу та звитягу III ступеня» за героїзм та мужність у боротьбі з окупаційними військами.

Захисник з Бершадської громади Василь Маршук отримав високу відзнаку за свою службу. Як повідомив Бершадський міський голова Віталій Драган, Василю Маршуку вручили нагрудний знак Командувача обʼєднаних сил ЗСУ «За службу та звитягу III ступеня». Ця нагорода стала черговим визнанням його відданості та героїзму. Раніше Василь Маршук уже був нагороджений медаллю «Хрест 60 ОМБР».

Віталій Драган зазначив, що Василь Маршук щодня ризикує своїм життям і здоров’ям, захищаючи Україну від окупаційних російських військ на Донецькому напрямку. Нагороду було вручено за сумлінне виконання поставлених завдань, виявлену мужність, патріотизм та бойові заслуги під час захисту країни.

«Василь Олександрович своїм героїзмом та самопожертвою підтверджує силу характеру і відвагу. Завдяки відданості таких патріотів, ми наближаємо перемогу», — підкреслив міський голова.

Михайло Білик

2 серпня, 2024