Задушив тестя через велосипед: на Вінниччині затримали 20-річного чоловіка

Новини Вінниці / Задушив тестя через велосипед: на Вінниччині затримали 20-річного чоловіка

Близько опівночі 15 серпня в одному із сіл Барської громади 20-річний чоловік задушив свого 44-річного тестя. Трагедії передувала бійка. Сторонні намагались втрутитися, але марно…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, лікарі швидкої медичної допомоги зателефонували та проінформували про насильницьку смерть людини.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією, ввечері 15 серпня між чоловіками виник конфлікт з приводу велосипеда. Під час суперечки, у будинку тестя, 20-річний зять тричі вдарив господаря по обличчю. Після цього 44-річний чоловік почав душити кривдника, на що той його теж взяв за шию і почав стискати. 

Розборонити чоловіків вдалось тещі, але її чоловік вже був без свідомості. Жінка одразу викликала медиків. Під час надання допомоги чоловік помер. 

Зловмисника поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Жмеринською окружною прокуратурою.

Макс Мельник

16 серпня, 2023