Задушила мотузкою та заховала тіло у погребі: на Вінниччини жінку підозрюють у жорстокому вбивстві

Новини Вінниці / Задушила мотузкою та заховала тіло у погребі: на Вінниччини жінку підозрюють у жорстокому вбивстві

Коли гість впав на підлогу, господарка почала його душити мотузкою, а після втрати свідомості – завдала декілька ударів макогоном по голові. Вже мертвого чоловіка вона скинула у погреб, сподіваючись, що там труп не знайдуть. Попри спробу приховати сліди жорстокого вбивства, 37-річну жінку затримали.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, жахливе «дійство» розгорнулось 27 червня у будинку жительки Гайсинської територіальної громади.

До жінки завітав 54-річний місцевий мешканець. Вони разом вечеряли. Однак, під час застілля виникла сварка. Обидва знаходились напідпитку.

Суперечка переросла у бійку. Чоловік втратив рівновагу та впав на підлогу. Скориставшись нагодою, господиня почала душити гостя, а коли той втратив свідомість, нанесла удари макогоном… Аби приховати злочин, зловмисниця сховала тіло знайомого у погребі, змила на підлозі сліди крові, а мотузку, якою душила, заховала.

«За інформацією слідчого управління обласного главку, повідомлення про особливо тяжкий злочин надійшло до поліції близько 16.25 від жителя Гайсинського району. Проведеними на місці події слідчими та розшуковими діями, поліцейські встановили обставини події й затримали особу, причетну до вбивства», - йдеться у повідомленні.

Жінка затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), та поміщена до ізолятора тимчасового тримання. За вбивство їй загрожує до 15 років ув’язнення.

Усі обставини, причини та мотиви злочину будуть встановлені під час досудового розслідування.

Макс Мельник

28 червня, 2023