За знешкодження чи інформацію відповідального за вбивство вінничан у Севастополі пропонують $15000

Новини Вінниці / За знешкодження чи інформацію відповідального за вбивство вінничан у Севастополі пропонують $15000

З району мису Фіолент поблизу Севастополя 14 липня було завдано ракетного удару по площі Перемоги, внаслідок якого загинуло щонайменше 24 цивільних, зокрема троє дітей. В усьому світі погоджуються, що з боку росіян було скоєно теракт. Прізвища відповідальним за вбивства містян стали відомими того ж дня.

Нагадаємо, NaПарижі писав про те, що наказ про удар йшов від командира окремого дивізіону підводних човнів флоту ЧМФ РФ Анатолія Варочкіна. В окупованому Криму місцеві партизани оголосили полювання на військового злочинця. За ліквідацію терориста обіцяють винагороду у 15 тисяч доларів.

Відповідні оголошення розклеєні по Севастополю.

Також під фото вказуються його контактні дані та телефон, які у Facebook оприлюднив ексворотар київського «Динамо», український захисник Святослав Сирота.

«Це вбивця, який запустив ракети по Вінниці — командир окремого дивізіону підводних човнів ЧФ рф, капітан 1 рангу Варочкін Анатолій. Його адреса: Севастополь, вул. Юмашева, 25, кв. 108. Телефон +79780585762. Телефон його суки Варочкиної Ольги +79780841442. Ще є донька Ганна. Путінці – не люди. Це нелюди, тварюки та ублюдки», – написав він.

Олег Верлан

16 липня, 2022