За вбивство молодої жінки підозрюваному світить довічне: на Вінниччині слідчі зібрали доказову базу

Новини Вінниці / За вбивство молодої жінки підозрюваному світить довічне: на Вінниччині слідчі зібрали доказову базу

Дії 28-річного зловмисника, який позбавив життя знайому, а потім вивіз її тіло на околицю Тульчина і заховав, кваліфікували відразу за чотирма статтями Кримінального кодексу. Чоловіку за скоєне світить довічне ув’язнення чи 15 років.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, підозрюваному інкримінують ст. 115 (Умисне вбивство), ст. 187 (Розбій), ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження).

Нагадаємо, злочин з категорії особливо тяжким стався в ніч з 13 на 14 квітня у селищі Кирнасівка.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що між обвинуваченим, жителем Тульчина, та 26-річною жінкою під час спілкування виникла суперечка, яка переросла у конфлікт. Зловмисник вдарив її, коли вона впала на землю, чоловік накинувся та почав душити.

Намагаючись приховати злочин, підозрюваний завантажив тіло потерпілої до її ж автомобіля та вивіз за місто, де прикидав землею та гіллям.

Над розкриттям та документуванням цього особливо тяжкого злочину працювали працівники Тульчинського райвідділу поліції, слідчих, криміналістів та оперативників обласного главку поліції Вінниччини.

Макс Мельник

26 вересня, 2023