За титул “Міс Україна Всесвіт”- 2020 змагатимуться двоє вінничанок

Новини Вінниці / За титул “Міс Україна Всесвіт”- 2020 змагатимуться двоє вінничанок

До фіналу конкурсу “Міс Україна Всесвіт”-2020 увійшли дві вінничанки - Аліна Панич та Анастасія Коваль. Цьогоріч "живого" кастингу не проводили, дівчата перемогли у онлайн голосуванні, яке проводили серед претенденток від Вінницької області. До моменту закінчення карантину його проводитимуть в формат онлайн на платформі для голосувань соціальної мережі Inrating.top.

До фіналу конкурсу “Міс Україна Всесвіт”-2020 увійшли дві вінничанки - Аліна Панич та Анастасія Коваль. Цьогоріч "живого" кастингу не проводили, дівчата перемогли у онлайн голосуванні, яке проводили серед претенденток від Вінницької області. До моменту закінчення карантину його проводитимуть в форматі онлайн на платформі для голосувань соціальної мережі Inrating.top.

Згідно умов конкурсу, 2 фіналістки кожного регіонального голосування проходять у другий етап.

Учасниці, які наберуть найбільшу кількість голосів у Всеукраїнському голосуванні, автоматично потраплять до фіналу Міс Україна Всесвіт 2020, вони змагатимуться за престижний титул та можливість представити Україну на найбільшому міжнародному конкурсі краси - “Міс Всесвіт”.

Ірина Заіковата

5 серпня, 2020