За створення та розповсюдження порнографії у Жмеринці заарештовано зловмисників

Новини Вінниці / За створення та розповсюдження порнографії у Жмеринці заарештовано зловмисників

14 червня поліція заарештувала чоловіка та жінку за створення та розповсюдження порнографії, в тому числі дитячої.

Зловмисниками виявились місцеві жителі 23-річного віку, чоловік та жінка, а допомагала їм в зборі заборонених фото та відео 17-річна місцева дівчина.

За місцем проживання фігурантів 14 червня поліцейські провели санкціоновані обшуки, в ході яких вилучили мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази

Як йдеться в повідомленні Головного управління Національної поліції Вінницької області, за один відеоролик негідники отримували до 2000гривень, а поширювали заборонену продукцію через месенджери.

Викрили зловмисників слідчі слідчого управління, оперативники міграційної поліції та Управління карного розшуку за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури.

Наразі розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України.

Усім трьом фігурантам слідчі повідомили про підозру. Чоловік та жінка зараз перебувають під вартою, а неповнолітня дівчина - під нічним домашнім арештом.

Підозрюваним загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Зараз встановлюються інші особи, причетні до кримінального правопорушення та усі потерпілі.

Новини Вінниці / За створення та розповсюдження порнографії у Жмеринці заарештовано зловмисників Новини Вінниці / За створення та розповсюдження порнографії у Жмеринці заарештовано зловмисників Новини Вінниці / За створення та розповсюдження порнографії у Жмеринці заарештовано зловмисників
Анна Пирогова

20 червня, 2024