За розповсюдження інтимних світлин колишньої дівчини у Вінниці затримали молодика

Новини Вінниці / За розповсюдження інтимних світлин колишньої дівчини у Вінниці затримали молодика

Коли шантажування на дало очікуваного результату, 22-річний вінничанин виклав у соціальній мережі фото та відео своєї колишньої дівчини, які мають ознаки порнографії. У поліцію поскаржилася «героїня» зйомок. Тепер молодику через розповсюдження відвертих кадрів загрожує обмеження волі.   

Коли шантаж на дав очікуваного результату, 22-річний вінничанин виклав у соціальній мережі фото та відео своєї колишньої дівчини, які мають ознаки порнографії. У поліцію поскаржилася «героїня» зйомок. Тепер молодику через розповсюдження відвертих кадрів загрожує обмеження волі.   

Як повідомили у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернулась 19-річна дівчина. У заяві вінничанка зазначила, що колишній хлопець у соцмережі виклав інтимні фото та відео з її зображенням. Раніше хлопець намагався відновити з нею стосунки та погрожував, що у разі відмови оприлюднить «компрометуючі» кадри. Погрози реалізував.

Працівники управління боротьби зi злочинами, пов’язаними з торгiвлею людьми, 26 листопада вилучили за місцем проживання 22-річного вінничанина техніку та електронні пристрої, за допомогою яких він у мережі Інтернет розповсюджував заборонений контент.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), що передбачає до 3-х років обмеження волі.