За фактом обвалу у Вінниці відкрито кримінальне провадження

Новини Вінниці / За фактом обвалу у Вінниці відкрито кримінальне провадження

Як повідомляв Na Парижі, учора після обіду в центрі Вінниці раптом обвалилася стіна, а також упав дах гаражів, що розташовані поруч. Це сталося на будівельному майданчику біля готелю «Франція».

Як повідомляв Na Парижі, учора після обіду в центрі Вінниці раптом обвалилася стіна, а також упав дах гаражів, що розташовані поруч. Це сталося на будівельному майданчику біля готелю «Франція». Під завалом опинилися троє людей, яких звідти вивільнили рятувальники. На щастя, обійшлося без жертв. Двох постраждалих доставили до лікарні, третій відмовився їхати у медзаклад.
Відділ комунікації обласної поліції повідомив, що кримінальне провадження порушено відповідно ст. 272 КК України, тобто за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати. Оскільки ніхто не загинув, то покарання за цією статтею закон передбачає таке: штраф – до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, до двох років виправних робіт чи до трьох років обмеження волі. 


 

Юрій Ярмощук

11 квітня, 2018