З початку року вінницькі силовики виявли 8 осіб, які регулярно «зливали» інформацію ватажкам «ДНР» про місце дислокації українських військових

Новини Вінниці / З початку року вінницькі силовики виявли 8 осіб, які регулярно «зливали» інформацію ватажкам «ДНР» про місце дислокації українських військових

За 2018 рік завдяки спільним зусиллям правоохоронців у координації із прокуратурою області встановлено 8 осіб, що приймали участь в діяльності терористичної організації – так званої «ДНР». Про це зазначив виконувач обов’язків прокурора Вінницької області Сергій Сухоребрий, звітуючи про результати діяльності органів прокуратури області.

За 2018 рік завдяки спільним зусиллям співробітників СБУ у координації із прокуратурою області встановлено 8 осіб, що приймали участь в діяльності терористичної організації – так званої «ДНР». Про це зазначив виконувач обов’язків прокурора Вінницької області Сергій Сухоребрий, звітуючи про результати діяльності органів прокуратури області.

«Інформатори» жили у Донецькій області, де й були виведені «на чисту воду». Встановлено, що вони систематично надавали ватажкам бойовиків на непідконтрольну українській владі територію «ДНР» інформацію розвідувального характеру про місця дислокації, чисельність, маршрути пересування підрозділів, військової техніки Збройних сил України та інших військових формувань, задіяних у проведенні антитерористичної операції.

Раніше NaПарижі повідомляв, що влітку на Вінниччині затримали колишнього міліціонера, який у 2014 році приєднався до бойовиків «ДНР».

Саша Григоровська

29 вересня, 2018