З КОРДом на Вінниччині затримали торговця марихуаною

Новини Вінниці / З КОРДом на Вінниччині затримали торговця марихуаною

У Жмеринському районі 11 лютого правоохоронці задокументували факт продажи марихуани 24-річним чоловіком. За схемою «з рук в руки» він торгував зіллям і був чудово відомий у місцевій громаді як постачальник коноплі «для своїх».

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, затримали зловмисника спецпризначенці КОРДУ відразу після збуту наркотичної речовини. Житель Джуринської громади працював виключно за так званою схемою «з рук в руки». Під час зустрічі з обмеженим колом осіб, він продавав їм канабіс.

У зловмисника вилученні кошти, отриманні злочинним шляхом, інші речові докази його протиправної діяльності.

Поліцейські провели також обшук за місцем його проживання, в ході якого вилучили запаси «товару». Правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліцією розслідується провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Макс Мельник

13 лютого, 2023