Юна модель з Вінниці вже вдруге взяла участь у європейському дитячому «тижні моди»

Новини Вінниці / Юна модель з Вінниці вже вдруге взяла участь у європейському дитячому «тижні моди»

Юна вінничанка, Ніколь, вдруге взяла участь у професійному показі дитячої моди.  Дівчинка з Вінниці, повернулась із міжнародної дитячої виставки в Італії, на яку збираються байєри з усього світу, щоб ознайомитись з новими колекціями дитячого одягу.

Юна Ніколь з Вінниці вдруге взяла участь у професійному показі дитячої моди. Вінничанка повернулась із міжнародної виставки Pitti Bimbo в Італії, на яку збираються байєри з усього світу, щоб ознайомитись з новими колекціями одягу для юних модників та модниць.

«Вже не перший сезон Ніколь Корбут, випускницю школи Princess та модель агенції Qkids  дизайнери світових дитячих брендів запрошують демонструвати модні новинки», - розповідає директорка дитячої модельної агенції Ярослава Позднякова.

Зазначимо, що міжнародна виставка Pitti Bimbo, відбувається двічі на рік – взимку та на початку літа. Ця виставка, такий собі аналог дорослих "тижнів моди" для юних стиляг. Правда на відміну від "дорослих" шоу, дитячі покази тривають три дні.

Кастинг моделей для показу новинок проводять по всьому світу. Ніколь гарно зарекомендувала себе в минулому сезоні, тож дівчину через  італійську агенцію запросили до Флоренції - саме там і проходить Pitti Bimbo.

«У кожного бренду своя тематика та свої декорації. З дітьми працює команда стилістів, перукарів, режисер постановник. Зауважимо, що макіяж дітям не роблять. У Ніколь було два покази від португальського бренду «Phi clothing» та індійського  - «Ilovepero».  Як і дорослі моделі, діти за дефіле, отримують винагороду»,  - розповідає Ярослава.

Восьмирічна Ніколь Корбут на сьогоднішній день є моделлю не лише української агенції Qkids, яка заснована у Вінниці, але й кількох європейських агенцій, які працюють в Нідерландах, Італії та Потругалії.