Є ураження цілей БпЛА на аеродромі у Росії: у мережу виклали фото пошкодженого російського літака

Новини Вінниці / Є ураження цілей БпЛА на аеродромі у Росії: у мережу виклали фото пошкодженого російського літака

У мережі з’явилися фото наслідків нічної атаки безпілотників на аеродром в Морозовську Ростовської області. За світлинами зрозуміло, що через удар БпЛА зазнав пошкодження, як мінімум, один літак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, у ніч на 17 грудня безпілотники атакували аеродром у Морозовську, розташованому в умовному трикутнику між Луганськом, Ростовом-на-Дону та Волгоградом. У трьох російських областях працювала ППО. Нібито майже усе збили. У Міноборони РФ заявило про знищення 35 безпілотників над територією Липецької, Ростовської та Волгоградської областей.

Згідно з відкритими даними, на військовому аеродромі в Морозовську базується 559 гвардійський бомбардувальний гвардійський полк (в/ч 75392). На аеродромі дислоковані фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили атаку дронів на російські регіони 17 грудня. Розвідники запевнили, що заяви окупантів про нібито збиття усіх дронів є дещо перебільшеними: зафіксовано ураження цілей.

«Є ураження цілей. Планова робота ГУР», — повідомило джерело у комкентарі hromadske.

Які цілі і де саме було уражено, наразі не розголошується.

Новини Вінниці / Є ураження цілей БпЛА на аеродромі у Росії: у мережу виклали фото пошкодженого російського літакаНовини Вінниці / Є ураження цілей БпЛА на аеродромі у Росії: у мережу виклали фото пошкодженого російського літакаНовини Вінниці / Є ураження цілей БпЛА на аеродромі у Росії: у мережу виклали фото пошкодженого російського літака
Олег Верлан

17 грудня, 2023