Японська весна у Вінниці. Місто зустрічало Святого Миколая цвітом сакури (ФОТО)

Новини Вінниці / Японська весна у Вінниці. Місто зустрічало Святого Миколая цвітом сакури (ФОТО)

Ще за тиждень до приходу одного з найголовніших зимових свят -  Дня Святого Миколая, у Вінниці панувало нетипове для зимової пори року тепло. Саме такий «весняний настрій» погоди і вплинув на японські сакури, які почали цвісти

 Ще за тиждень до приходу одного з найголовніших зимових свят - Дня Святого Миколая, у Вінниці панувало нетипове для зимової пори року тепло. Саме такий «весняний настрій» погоди і вплинув на японські сакури, які почали цвісти.

У Вінниці, 19 грудня на деяких деревах на вулиці Порика почали з'являтися квіти сакури. А спричинила дану диковинку для зимової пори року саме температура, яка протягом тижня становила 9-13 градусів тепла. Через це на рослинах почали цвісти бруньки.

Нагадаємо, що зазвичай у Вінниці японські вишні цвітуть в квітні. Зокрема, в 2019 році перший цвіт на цій алеї зафіксували 6 квітня.

Фото Vinbazar

Новини Вінниці / Японська весна у Вінниці. Місто зустрічало Святого Миколая цвітом сакури (ФОТО)Новини Вінниці / Японська весна у Вінниці. Місто зустрічало Святого Миколая цвітом сакури (ФОТО)Новини Вінниці / Японська весна у Вінниці. Місто зустрічало Святого Миколая цвітом сакури (ФОТО)Новини Вінниці / Японська весна у Вінниці. Місто зустрічало Святого Миколая цвітом сакури (ФОТО)Новини Вінниці / Японська весна у Вінниці. Місто зустрічало Святого Миколая цвітом сакури (ФОТО)
Ірина Заіковата

20 грудня, 2019