Як «Нова пошта» працюватиме у Вінниці на Різдво та Новий рік? Компанія оприлюднила графік

Новини Вінниці / Як «Нова пошта» працюватиме у Вінниці на Різдво та Новий рік? Компанія оприлюднила графік

Один з двох найбільших операторів поштового зв’язку України, компанія «Нова пошта», оприлюднила графік роботи на різдвяно-новорічні свята. На Новий рік відділення будуть закриті. В інші – по-різному. Вінничанам варто знати, де і коли вони зможуть скористатися послугами компанії.

Графік оприлюднено на сайт компанії. За даними прес-служби, у неділю 31 грудня більшість відділень у Вінниці та області працюватимуть з 9:00 до 17:00. Вихідним буде тільки 1 січня. Інші дні - за звичайним графіком, зокрема на Різдво.

Виключенням є вінницьке відділення №35, яке працюватиме 24 грудня з 10 до 17 години, а 25 грудня з 12 до 20-ої.

Приміром, у Вінницьких Хуторах, такий же графік, як у Вінниці, передбачається для відділень №№1-3. У чотирьох пунктам приймання-видачі вихідними будуть 24, 25 і 31 грудня.

У Зарванцях відділення №1 і №2 працюватимуть як більшість вінницьких, а пункт приймання-видачі буде вихідним 24, 25 і 31 грудня.

Згідно повідомленням, деякі відділення матимуть індивідуальний графік. Перевірити точний графік роботи свого відділення можна, завантаживши файл.

Зазначимо, під час війни в Україні скасовано святкові дні, передбачені Кодексом законів про працю (КЗпП). Різдво (25 грудня) та Новий рік (1 січня) випадають на понеділки, і це будуть звичайні робочі дні.

Олег Верлан

22 грудня, 2023