Викрадача автівки на Вінниччині зупинило дерево

Новини Вінниці / Викрадача автівки на Вінниччині зупинило дерево

Вінницьким правоохоронцям у пошуку зловмисника допомогло дерево. Саме стовбур «зупинив» автвку, якою, аби покататися, заволодів 18-річний мешканець Могилева-Подільського. Парубка на крадіжку спокусило те, що власник залишив у замку запалення ключі.

Вінницьким правоохоронцям у пошуку зловмисника допомогло дерево. Саме стовбур «зупинив» автвку, якою, аби покататися, заволодів 18-річний мешканець Могилева-Подільського. Парубка на крадіжку спокусило те, що власник залишив у замку запалення ключі.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 15 грудня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки села Могилівка, що неподалік її будинку сталась ДТП. Citroen врізався у дерево.

Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце, встановила, що транспортний засіб не належить 18-річному водієві. Він його викрав у райцентрі. Автівка була запаркована у дворі будинку з ключами у замку запалення. Зловмисник вирішив скористатися необачністю хазяїна. Нібито хлопець розраховував повернути автівку після «розваг», але не впорався з керуванням.    

Кримінальне провадження відкрито за  ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що передбачає до 5 років позбавлення волі.

Макс Мельник

16 грудня, 2019