Вихованці МДЮСШ № 6 здобули 9 медалей на чемпіонаті України з шашок

Новини Вінниці / Вихованці МДЮСШ № 6 здобули 9 медалей на чемпіонаті України з шашок

В Івано-Франківську нещодавно відбувся чемпіонат України з шашок-100 серед дітей та молоді.

Змагання з шашок-100 зібрали сотню спортсменів, що представляли 11 обласних збірних. Вихованці Вінницької МДЮСШ № 6 проявили високий рівень майстерності та наполегливості, завоювавши три золоті, чотири срібні та дві бронзові нагороди.

Дворазовою чемпіонкою України стала Мар'яна Мирошниченко, яка виграла класику та швидку гру в категорії до 8 років серед дівчат. Вона також здобула срібло в блискавичній грі, демонструючи винятковий рівень підготовки та таланту.

Анна Сас, ще одна талановита вихованка Вінницької школи, виборола золото у швидкій грі серед дівчат до 10 років, а також здобула срібло у класичній грі, підтверджуючи свою високу майстерність.

Серед хлопчиків до 8 років Сергій Мазур завоював срібло у швидких шашках та бронзу в блискавичних. Його успіхи також заслуговують на особливу увагу, адже конкуренція була надзвичайно високою.

Колега Миколи Леонова, Дмитро Мироненко, підготував ще одного призера – Павла Жолоба, який виборов срібло у швидких шашках та бронзу в блискавичній грі серед хлопців до 19 років.

 

Михайло Білик

4 липня, 2024