Всі тіла загиблих ідентифіковані. На Вінниччині прощатимуться із загиблими внаслідок ракетного удару

Новини Вінниці / Всі тіла загиблих ідентифіковані. На Вінниччині прощатимуться із загиблими внаслідок ракетного удару

Тіла всіх загиблих внаслідок ракетного удару окупантів по Вінниці 14 липня ідентифіковано. З 17 липня почнуться поховання, а родичі загиблих та постраждалих отримають грошову компенсацію.

Про це сказав голова Вінницької ОВА Сергій Борзов під час телемарафону, а мер Вінниці Сергій Моргунов підтвердив у Telegram

«На сьогоднішній ранок всі особи встановлені. І з завтрашнього дня вже будуть починатися поховання загиблих», - вчора ввечері сказав С.Борзов.

Він додав, що зараз в лікарнях перебуває 68 постраждалих, з них 14 – у важкому, ще 4 – у критичному стані. У свою чергу, С.Моргунов повідомив, що сім’ям загиблих та поранених вінничан дадуть грошову допомогу від 25 до 50 тисяч гривень.

Загиблі – жителі не тільки Вінниці. Вчора у Теплицькій громаді зустрічали тіла стоматологині Вікторії Рекути та її 7-річного синочка Максимка Жарія. Люди у селах зустрічали траурний кортеж на колінах і зі сльозами. Хлопчик мав піти в другий клас. У момент удару російських терористів Вікторія з сином перебували у клініці «Нейромед», куди приїхали на прийом.