ВРП звільнила суддю Сьомого апеляційного адмінсуду у Вінниці

Новини Вінниці / ВРП звільнила суддю Сьомого апеляційного адмінсуду у Вінниці

На засіданні Вищої ради правосуддя (ВРП), яке відбулося 25 липня, було прийнято рішення про звільнення трьох суддів у зв'язку з поданням заяв про відставку.

Згідно з повідомленням на офіційному сайті ВРП, Миколу Мойсюка звільнено з посади судді Сьомого апеляційного адміністративного суду на підставі поданої ним заяви про відставку. Микола Іванович працював у цьому суді з березня 2024 року після переведення з Вищого адміністративного суду України.

Микола Мойсюк розпочав свою кар'єру судді у 1993 році у Володимирецькому районному суді Рівненської області. Пізніше він обіймав посаду судді у Львівському обласному суді. З 2008 року був обраний суддею Вищого адміністративного суду України. За час своєї роботи Мойсюк здобув великий досвід та авторитет у правовій сфері.

Сьомий апеляційний адміністративний суд, в якому працював Микола Мойсюк, має територіальну юрисдикцію, що поширюється на чотири області – Вінницьку, Хмельницьку, Чернівецьку та Житомирську. Суд займається розглядом апеляційних скарг на рішення, дії або бездіяльність органів державної влади, місцевого самоврядування та їх посадових осіб.

 

Михайло Білик

26 липня, 2024