Восьмеро постраждалих у ДТП на Вінниччині. У водія в крові виявили 3,52 проміле

Новини Вінниці / Восьмеро постраждалих у ДТП на Вінниччині. У водія в крові виявили 3,52 проміле

Ввечері 10 серпня у Немирівському районі зіткнулись Mercedes Sprinter та ВАЗ 2170. Травмовано восьмеро людей… За попередніми висновками, перебуваючи «чудово» напідпитку, водій «Жугиля» виїхав на головну дорогу і врізався на швидкості у бус.

Ввечері 10 серпня у Немирівському районі зіткнулись Mercedes Sprinter та ВАЗ 2170. Травмовано восьмеро людей… За попередніми висновками, перебуваючи «чудово» напідпитку, водій «Жугиля» виїхав на головну дорогу і на швидкості врізався у бус.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 21.35 на ділянці дороги між Немировом і Гайсином поблизу села Червоне. Вивчення ситуації дозволяє поліції казати про те, що 38-річний водій автомобіля ВАЗ 2170, житель Немирівського району, виїжджаючи на головну дорогу, допустив бокове зіткнення з мікроавтобусом Mersedes, яким керував 49-річний житель Закарпатської області. Після удару мікроавтобус з’їхав у кювет. 

У результаті аварії травмувались  водій мікроавтобусу та семеро пасажирів, серед яких діти віком 6, 7 та 13 років. Усі потерпілі з переломами та забоями доставлені у Немирівську райлікарню. Загрози їх життю немає.

При перевірці водія ВАЗу виявилося, що у його крові міститься 3,52 проміле алкоголю. Чоловік від ДТП не постраждав.

Обидва автомобілі поміщені на арештмайданчик.

Обставини та причини аварії будуть встановлені в ході досудового розслідування після проведення ряду експертиз. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає до 3 років обмеження волі.

Макс Мельник

11 серпня, 2019