Володимир Гройсман заявив, що наступного року в хірургічному корпусі вінницької «Пироговки» відкриється відділення реабілітації

Новини Вінниці / Володимир Гройсман заявив, що наступного року в хірургічному корпусі вінницької «Пироговки» відкриється відділення реабілітації

Новозбудований хірургічний корпус Вінницької обласної лікарні Пирогова, який нещодавно почав діяти, другий за розмірами в Україні. Наступного року тут відкриють відділення реабілітації, аби забезпечити повний цикл лікування для людей з важкими захворюваннями і травмами. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Прем'є́р-міністр України Володимир Гройсман.

Новозбудований хірургічний корпус Вінницької обласної лікарні Пирогова, який нещодавно почав діяти, - другий за розмірами в Україні. Наступного року тут відкриють відділення реабілітації, аби забезпечити повний цикл лікування для вінничан з важкими захворюваннями і травмами. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прем'є́р-міністр України Володимир Гройсман.

«Хірургічний комплекс Вінницької обласної лікарні. Завдяки ремонту і новому обладнанню - це один з найкращих медзакладів країни. Будівельні роботи велися коштом державного і місцевого бюджетів. Лікарі тут працюють у просторих операційних, а пацієнти перебувають у зручних, світлих палатах на 2-3 людини. Документообіг – через комп’ютерну мережу. Працюють кілька спеціалізованих центрів, у тому числі серцево-судинної хірургії, урології та ендоскопічної діагностики», - написав Володимир Гройсман.