Водій сплутав дорогу з більярдним столом. У Вінниці вночі зафіксували масштабну аварію

Новини Вінниці / Водій сплутав дорогу з більярдним столом. У Вінниці вночі зафіксували масштабну аварію

В ніч на 18 серпня, а саме близько 3-ї години, у Вінниці зіткнулись три автівки. На вулиці Андрія Первозванного від Audi A4 постраждали Hyundai Tucson та Renault Scenic.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

«Інспектори встановили всі обставини події. Виявилось, що водій автомобіля Audi A4 не обрав безпечної швидкості, не дотримався безпечного інтервалу, через що зіткнувся з припаркованим Hyundai Tucson. Останній, в свою чергу, некерованим ходом зіткнувся з автомобілем Renault Scenic», - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування з винуватцем ДТП патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Водія доставили до медичного закладу для перевірки. Її результат виявився позитивним — в організмі кермувальника виявили 1,78 проміле алкоголю.

На 25-річного водія автомобіля Audi A4 патрульні склали 3 адмінматеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі полісу обов'язкового страхування) КУпАП.

Макс Мельник

18 серпня, 2023