Вночі у Вінниці п’яний водій врізався у паркан та намагався підкупити поліцію

Новини Вінниці / Вночі у Вінниці п’яний водій врізався у паркан та намагався підкупити поліцію

У Вінниці вночі п’яний водій Volkswagen в’їхав у паркан приватного будинку, а коли на виклик господарів прибули правоохоронці, то змушені були супроводити кермувальника до нарколога. Після лабораторного підтвердження сп’яніння, водій намагався дати поліцейським хабаря, аби розійтись «з миром».

В ніч на 6 січня патрульним надійшов виклик про ДТП на вулиці Князів Коріатовичів. Прибувши на місце події, поліцейські виявили, що водій автомобіля Volkswagen в'їхав у паркан.

Як вказують у патрульній поліції Вінниччини, спілкуючись із порушником, інспектори помітили у нього ознаки сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. В організмі водія виявили 1,94 проміле алкоголю, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Під час складання адмінматеріалів водій неодноразово пропонував поліцейським гроші, щоб уникнути покарання. Про кримінальну відповідальність за таке правопорушення чоловіка попередили, однак це його не зупинило. Для документування події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

На 30-річного водія автомобіля Volkswagen патрульні склали протоколи за ст. 124 (Вчинення ДТП) та за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.

Слідчі мають підстави для відкриття кримінального провадження за ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Макс Мельник

7 січня, 2022