Вночі у Вінниці було паралізовано рух по Хмельницькому шосе: трамвай повалив дві електроопори (ФОТО)

Новини Вінниці / Вночі у Вінниці було паралізовано рух по Хмельницькому шосе: трамвай повалив дві електроопори (ФОТО)

Увечері 28 березня, близько 22-ї години у Вінниці по Хмельницькому шосе поблизу перехрестя з вулицею Блока зійшов з рейок трамвай, що їхав у депо.

Увечері 28 березня, близько 22-ї години у Вінниці по Хмельницькому шосе поблизу перехрестя з вулицею Блока зійшов з рейок трамвай, що їхав у депо.

Як видно із фото, розміщених в соцмережах, трамвай зачепив електроопору, стовп впав і перекрив дорогу. Очевидно, одна опора потягнула за собою й іншу.

Про постраждалих наразі не повідомляється. На фото видно, що носова частина трамвая добряче пошкоджена.

Рух транспорту по Хмельницькому шосе відновили вже опівночі.    

Фото зі спільноти @dkvdtp у соцмережах.

Новини Вінниці / Вночі у Вінниці було паралізовано рух по Хмельницькому шосе: трамвай повалив дві електроопори (ФОТО)  Новини Вінниці / Вночі у Вінниці було паралізовано рух по Хмельницькому шосе: трамвай повалив дві електроопори (ФОТО)  Новини Вінниці / Вночі у Вінниці було паралізовано рух по Хмельницькому шосе: трамвай повалив дві електроопори (ФОТО)  Новини Вінниці / Вночі у Вінниці було паралізовано рух по Хмельницькому шосе: трамвай повалив дві електроопори (ФОТО)  Новини Вінниці / Вночі у Вінниці було паралізовано рух по Хмельницькому шосе: трамвай повалив дві електроопори (ФОТО)  Новини Вінниці / Вночі у Вінниці було паралізовано рух по Хмельницькому шосе: трамвай повалив дві електроопори (ФОТО)  Новини Вінниці / Вночі у Вінниці було паралізовано рух по Хмельницькому шосе: трамвай повалив дві електроопори (ФОТО)
Сергій Маламура

29 березня, 2019