Вночі у Гайсинському районі перекинувся мікроавтобус

Новини Вінниці / Вночі у Гайсинському районі перекинувся мікроавтобус

На момент ДТП у салоні автівки перебувало 11 пасажирів.

18 жовтня близько 1 години ночі у с. Кунка Гайсинського району 59-річний керманич Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу, що здійснює нерегулярні пасажирські перевезення.

Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

На момент ДТП у салоні автівки перебувало 11 пасажирів. Дві жінки, яких каретами швидкої допомоги доправлено до лікарні, після огляду медиками відпущені додому. Водій мікроавтобуса був тверезий. 

За фактом аварії інспектори сектору реагування патрульної поліції Гайсинського райуправління склали відносно чоловіка протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.