Внаслідок ДТП неподалік Вінниці травмувалися четверо людей

Новини Вінниці / Внаслідок ДТП неподалік Вінниці травмувалися четверо людей

У Вінницькому районі 24 квітня сталась ДТП. Унаслідок лобового зіткнення двох автівок четверо людей опинились на лікарняних ліжках.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, близько 7.10 на автодорозі сполученням Турбів – Погребище неподалік від села Чупринівка 63-річний водій автомобіля Mercedes, житель Вінниці, не впорався з керуванням. Легковик виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Ford Focus під керуванням 25-річного мешканця Турбівської територіальної громади.

Внаслідок аварії водії транспортних засобів та двоє пасажирів автомобіля Ford Focus отримали травми й госпіталізовані до медичного закладу. 

Водії автомобілів освідувані, вони тверезі. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

26 квітня, 2023