Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до Вінниці

Новини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до Вінниці

Ігор Гуменний, президент UBC Group, у Facebook наочно показав, як потужні російські бомби «звільнювали» у Харкові новесенький цех холдингу від нещодавно купленого обладнання та приміщення. Точніше, що залишилося від потужного виробництва.

Уродженця Вінниччини І.Гумиенного називають одним з найуспішніших бізнесменів, який не лише вибудував бізнес, а зміг на світовому ринку зайняти лідируючі позиції. За 28 років він побудував в Україні компанію, яка стала №1 у світі у низці продуктів на навколопивному ринку. Наприклад, кожен четвертий охолоджувач пива для барів виготовлений UBC Group. Головнйи офіс та виробничі потужності компанії розташовувались у Харкові. Решта – зокрема у Вінниці. У 2020-21 роках підприємець переніс тривале лікування від лейкемії, 42 дні перебував у комі.

Нещодавно Сергій Моргунов зазначив, що UBC Group почала перевезення своїх виробничих потужностей з Харкова до Вінниці.

Відома українська компанія UBC Group є одним зі світових лідерів на ринку холодил

«Війна все змінила на до та після. Ми зупинили свою діяльність у РФ. За час війни постраждали усі наші підприємства. Харків одразу опинився в епіцентрі військових дій, заводи зупинилися першого ж дня війни. В останньому передвоєнному посту я писав, що ми запустили в Харкові новий цех з виробництва промислових виробів зі скла. Писав, що запускаємо нове італійське та швейцарське обладнання з ZOOM. Запустилися буквально за день до війни. І іронія долі, прямо туди нам прилетіло», - написав у Facebook очільник компанії.

Він зауважив, що поруч із заводом впали 4 п'ятсоткілограмові авіабоми. Одна з них не вибухнула, нумерація збереглася...

«Вибуховою хвилею зруйновано частину стіни та пошкоджено дах однієї з промислових будівель, повилітали вікна. Секції бетонного паркану при цьому розлетілися як пелюстки. Це було перше влучення. Загалом під обстріли періодично потрапляють приміщення всіх наших підприємств у Харкові. Потрапила під обстріл і згоріла частина заводу в Димерці (Київська обл.)», - вказав бізнесмен.

Новини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до ВінниціНовини Вінниці / Власник UBC Group Ігор Гуменний показав, що залишилось від виробництва у Харкові та мотив релокації до Вінниці
Макс Мельник

29 квітня, 2022