Власник автівки передав кермо п’яному товаришу. У передмісті Вінниці патрульні виписали протоколи на обох чоловіків

Новини Вінниці / Власник автівки передав кермо п’яному товаришу. У передмісті Вінниці патрульні виписали протоколи на обох чоловіків

Ввечері 28-го січня патрульні отримали виклик про ДТП на автодорозі М-30. Заявник розповів, що рухався автомобілем Lexus, перед с. Якушинці почав зменшувати швидкість, і в цей момент у нього в'їхав автомобіль «ВАЗ»…

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Винуватець ДТП спробував утекти з місця події, але водій Lexus став його переслідувати. Згодом обидва кермувальники зупинились на польовій дорозі, після чого водій, який наздоганяв втікача, викликав поліцію.

Прибувши на місце події, патрульні встановили, що винуватець ДТП — 33-річний житель Вінниці. У нього інспектори помітили ознаки сп'яніння. Алкотестер Drager показав 1,01 проміле алкоголю в організмі кермувальника.

В салоні «ВАЗу» перебували ще троє пасажирів. Один із них виявився власником легковика.

На водія автомобіля «ВАЗ» патрульні склали 3 протоколи: за ст. 130 (Керування в стані сп'яніння). за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. На 25-річного власника автомобіля «ВАЗ» патрульні теж склали протокол за ст. 130 (За передачу керування транспортним засобом особі, яка перебуває у стані сп'яніння) КУпАП.

Макс Мельник

30 січня, 2023