Вінницьким волонтерам подякували за «братерську» допомогу

Новини Вінниці / Вінницьким волонтерам подякували за «братерську» допомогу

Вінницькі волонтери надали допомогу медикам з Гніванської ОТГ.  Бригада швидкої з містечка Вінницької області отримала маски, халати та дезінфікуючий розчин.

Вінницькі волонтери надали допомогу медикам з Гніванської ОТГ.  Бригада швидкої з невеличкого містечка Вінницької області отримала маски, халати та дезінфікуючий розчин.

Про це йдеться на сторінці громади в соціальній мережі FB.

«Бригада швидкої допомоги Гніванської ОТГ закрила багато потреб у зв'язку з карантином.  Вчора волонтери з Вінниці на чолі з Наталією Власюк привезли велику партію чергової допомоги, до збору якої долучився соціально активний бізнес», - йдеться в інформації.

Волонтери доставили: напівмаска «Бук» 100 шт., маска захисна 50 шт., комбінезон одноразовий 60 шт., халат посилений 94 шт., окуляри захисні 15 шт., щитки багаторазові -14 шт.,дезинфектор -20 літрів.

Медики вдячні благодійникам за допомогу та звернулись до спільноти написати слова подяки за «братерську» допомогу вінничанам.

«Просто неймовірно! Гніванчани, закликаю вас бути вдячними! Вінниця суттєво підтримала наших медиків, тож давайте ми подякуємо», - йдеться у зверненні.

Новини Вінниці / Вінницьким волонтерам подякували за «братерську» допомогуНовини Вінниці / Вінницьким волонтерам подякували за «братерську» допомогуНовини Вінниці / Вінницьким волонтерам подякували за «братерську» допомогуНовини Вінниці / Вінницьким волонтерам подякували за «братерську» допомогуНовини Вінниці / Вінницьким волонтерам подякували за «братерську» допомогу