Вінницьким депутатам створили особисті «електронні кабінети»

Новини Вінниці / Вінницьким депутатам створили особисті «електронні кабінети»

У Вінницькій обласній раді переходять на електронний документообіг. Наступну сесію планують провести «без паперів», корективи в проєкти рішень  вноситимуть на планшетах, до особистого кабінету можна буде увійти через мобільний телефон.

У Вінницькій обласній раді переходять на електронний документообіг. Наступну сесію планують провести «без паперів», корективи в проєкти рішень вноситимуть на планшетах, до особистого кабінету можна буде увійти через мобільний телефон.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної ради

«Депутати обласної Ради на чолі з головою Анатолієм Олійником ознайомилися з нововведеннями у своїй пленарній роботі. Поступово в головному самоврядному органі Вінниччини впроваджується електронний документообіг. Наразі зміни відбуваються у системі «Рада», що встановлена у сесійній залі», - повідомляють у пресслужбі.

Детальну інформацію про функціонування оновленої системи «Рада» та покрокову інструкцію роботи в особистому кабінеті для депутатів озвучив виконавець робіт – керівник відділу з роботи із клієнтами компанії «Глянець» Артем Заїка.

Депутати протестували систему та навчалися вносити зміни до проєктів рішень, запропонованих на розгляд, в режимі онлайн.

Новини Вінниці / Вінницьким депутатам створили особисті «електронні кабінети»Новини Вінниці / Вінницьким депутатам створили особисті «електронні кабінети»Новини Вінниці / Вінницьким депутатам створили особисті «електронні кабінети»Новини Вінниці / Вінницьким депутатам створили особисті «електронні кабінети»Новини Вінниці / Вінницьким депутатам створили особисті «електронні кабінети»Новини Вінниці / Вінницьким депутатам створили особисті «електронні кабінети»