Вінницький "винахідник" облаштував вигрібну яму насосом, аби виливати рідкі відходи до струмка (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницький "винахідник" облаштував вигрібну яму насосом, аби виливати рідкі відходи до струмка (ФОТО)

У Вінниці інспектори відділу контролю за об'єктами водного фонду склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, на вінничанина, який укомплектував свій вигріб трубопроводом до самого джерела.

У Вінниці інспектори відділу контролю за об'єктами водного фонду склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП на вінничанина, який укомплектував свій вигріб трубопроводом до самого джерела.

Як повідомили на сторінці у Facebook "Муніципальна варта Вінниці", 07 вересня інспектори  виявили викачування нечистот з приватного домоволодіння по вул. Лермонтова прямо в струмок.

На перший погляд все було добре, адже вигрібна яма облаштована. Проте, обстеживши її, інспектори встановили, що її власник справжній винахідник, він укомплектував свій вигріб трубопроводом до самого джерела і, більше того, дренажним насосом, який викачував його рідкі відходи у водойму.

У результаті, на власника домоволодіння складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / Вінницький "винахідник" облаштував вигрібну яму насосом, аби виливати рідкі відходи до струмка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницький "винахідник" облаштував вигрібну яму насосом, аби виливати рідкі відходи до струмка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницький "винахідник" облаштував вигрібну яму насосом, аби виливати рідкі відходи до струмка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницький "винахідник" облаштував вигрібну яму насосом, аби виливати рідкі відходи до струмка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницький "винахідник" облаштував вигрібну яму насосом, аби виливати рідкі відходи до струмка (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницький "винахідник" облаштував вигрібну яму насосом, аби виливати рідкі відходи до струмка (ФОТО)