Вінницький вчитель написав підручник для першокласників, який вчить думати й висловлювати думки

Новини Вінниці / Вінницький вчитель написав підручник для першокласників, який вчить думати й висловлювати думки

Вінницький вчитель Марк Беденко, який працює у приватній школі «Аіст», за своє життя написав понад 140 підручників для учнів молодших класів. Один з останніх називається «Я досліджую світ». Ця книга, як вважає її автор, вчить дітей не лише думати, а й висловлювати думки. Про згаданий підручник М. Беденко розповів на своїй сторінці у Facebook. У ньому багато ілюстрацій й цікавинок, які обов'язково привертатимуть увагу дітей. А тексти написані так, зазначає автор, щоб вчитель міг легко переводити дискусію у потрібне русло. Але найголовніше, що ця книга допоможе навчити дитину критичному мисленню.

Вінницький вчитель Марк Беденко, який працює у приватній школі «Аіст», за своє життя написав понад 140 підручників для учнів молодших класів. Один з останніх називається «Я досліджую світ». Ця книга, як вважає її автор, вчить дітей не лише думати, а й висловлювати думки.

Про згаданий підручник М. Беденко розповів на своїй сторінці у Facebook. У ньому багато ілюстрацій й цікавинок, які обов'язково привертатимуть увагу дітей. А тексти написані так, зазначає автор, щоб вчитель міг легко переводити дискусію у потрібне русло. Але найголовніше, що ця книга допоможе навчити дитину критичному мисленню.

 

Юрій Ярмощук

9 травня, 2018